Leeuwarder Watersport

Samenstellen clubboek 2021

Ook dit jaar gaat de redactiecommissie van ons Clubboekje weer enthousiast aan de slag met ons clubfeuilleton vol interessante informatie over onze vereniging en de watersport in het algemeen.

Elk jaar weer een hels karwei om alles in zo’n handig boekje te krijgen. Watersportbladen worden door lid Tjalling de Jong doorgenomen, Jan van der Meulen is voor het vele ‘inscanwerk’, Jelte Kloostra gaat weer achter onze adverteerders aan en aan lid Marcel Wouters de eer om alles op één document te krijgen.

Voor het voorblad zijn we ook dit keer weer op zoek naar een mooie foto. De foto dient van uitstekende ‘pixels’ kwaliteit te zijn en in verticale stand ‘portrait’ te zijn genomen. Stuur uw inzending naar info@lwsleeuwarden.nl. Overigens kunnen inzendingen ook elders in het boekje geplaatst worden. Uiteraard met bronvermelding indien u dat wenst.

De eerste vergadering staat al gepland voor begin december maar we zijn zoals u kunt lezen al druk bezig met de voorbereidingen. In het voorjaar hopen we het resultaat aan u te kunnen tonen !

De Redactiecommissie

Samenstellen clubboek 2021
Schuiven naar boven