Nieuwjaars brunch in de Kajuit

LWS Nieuwjaars brunch in de Kajuit

De allerbeste wensen voor het komende jaar zijn de welkoms woorden van onze Voorzitter.

Met een goede opkomst en een goed gevulde brunch tafel was het weer een gezellig samenzijn in het clubhuis van de LWS. Na een welkoms drankje en welkoms woord kon de inwendige mens worden verzorgt en kon het gezellige geklets beginnen (dit was echter allang begonnen).

Het water is weer wat gezakt en de kades zijn weer zichtbaar. De harde wind is gaan liggen en af en toe laat het zonnetje zich eens zien. Nog lang geen vaar kriebels denk ik maar we gaan weer de goede kant op als de dagen weer langer worden. Met andere woorden we denken er wel weer aan en hebben misschien de route voor de vakantie alweer in het hoofd.

Houdt u ook uw eigendommen in de haven in de gaten en kom toch regelmatig even kijken want na de nieuwjaar receptie is er een vermissing van een boot in de buiten haven gemeld. Ook zijn er meerdere meldingen van vermissingen gedaan en is het dus zaak om een oogje in het zeil te houden en niet alleen op eigen zaken maar ook even de omgeving te observeren en onregelmatigheden even te melden aan het bestuur zodat we hierop actie kunnen nemen. Door oplettende ogen is de vermissing snel opgemerkt en werd de boot in de omgeving gespot en politie geïnformeerd.

Eind goed al goed door oplettendheid van booteigenaren.

 

 

Nieuwjaars brunch in de Kajuit
Schuiven naar boven