Koop de Marrekrite wimpel 2022

 

De Wimpel

Het aanleggen aan de vele mooie Marrekrite ligplaatsen kost u helemaal niets. Maximaal drie dagen kunt u dezelfde ligplaats gebruiken. Wij onderhouden de voorzieningen, zorgen dat deze veilig en netjes zijn, maaien het gras en zorgen dat de afvalcontainers worden geleegd.

Het uitvoeren van deze taken kost veel geld. Wij stellen uw bijdrage daarom erg op prijs. Koop een Marrekritewimpel en draag direct bij aan het in stand houden van onze unieke, vrije ligplaatsen in Friesland.

De opbrengst van de wimpelverkoop gebruiken we helemaal voor de herbouw van voorzieningen. Wij maken jaarlijks bekend welke ligplaatsen met dit geld worden herbouwd. U kunt als watersporter dus zien wat er met uw bijdrage gebeurt.

Verkooppunten

De wimpel is op heel veel plaatsen in Friesland te koop. U kunt terecht bij de meeste VVV’s, watersportbedrijven, botenverhuurders en jachthavens.

Veldverkopers

Op verschillende plaatsen in Friesland kunt u onze vrijwilligers tegenkomen, die u de wimpel kunnen verkopen. Desgevraagd kunnen zij zich legitimeren.

Wilt u Marrekrite structureel steunen, word dan donateur.

Wimpelprijzen 2022

– klein (18 x 24 cm) € 15,00
– middel (30 x 40 cm) € 20,00
– groot (50 x 70 cm) € 25,00

Website

U kunt de wimpel natuurlijk ook via onze webshop kopen (auch von Deutschland aus verwendbar). In dat geval betaalt u verzendkosten bovenop de wimpelprijs. U betaalt veilig met iDeal (via Mollie). Wilt u meerdere wimpels laten versturen? Neem dan s.v.p. even contact met ons op via info@marrekrite.frl

Bestellen via de webshop

Koop de Marrekrite wimpel 2022
Schuiven naar boven