Joop de Graaf en Atze Klijnsma 41 resp. 40 jaar lid van de LWS!

Gisteren zijn de vrijwilligers van onze vereniging, als blijk van waardering , de gast geweest van het bestuur.
Zonder de tomeloze inzet van hen is onze vereniging vleugellam en is het niet mogelijk om de vereniging te laten functioneren……
Tijdens een gezellig samenzijn in Eetcafé Spinoza, waaraan voorafgaand een stadswandeling werd gemaakt onder leiding van Hubert Flisijn ( wat weet deze man ongelooflijk veel van Ljouwert!) werd eveneens afscheid genomen van de drie leden van het voormalig interim-bestuur, te weten Tjalling de Jong, Ria Sterenberg-Kok en Hubert Flisijn.
Leden die 25 en/of 40 jaar lid zijn van de vereniging worden tijdens de Algemene Ledenvergadering in het zonnetje gezet. Joop de Graaf en Atze Klijnsma waren echter die dag in mei verhinderd dus werden zij gisteravond door voorzitter Gerard de Graaf toegesproken. Joop de Graaf is zelfs al 41 jaar lid, echter door alle bestuursperikelen en een ledenadministratie die niet up-to-date was is verzuimd hier vorig jaar aandacht aan te schenken. Deze omissie is gisteravond hersteld. Atze Klijnsma is dit jaar 40 lid jaar lid!
Zij kregen de Gouden Spelt uitgereikt met de daarbij behorende oorkonde.
Daarna werd genoten van een theater-diner waarbij o.a. de zangkwaliteiten van de aanwezigen werd getest. Het was een bijzonder geslaagde avond.
.

Joop de Graaf en Atze Klijnsma 41 resp. 40 jaar lid van de LWS!
Schuiven naar boven