Geslaagde Meet & Greet bijeenkomst!

Zaterdagmiddag 18 september jl heeft de Leeuwarder Watersportvereniging LWS een Meet &Greet bijeenkomst georganiseerd waarbij de Corona-richtlijnen streng werden gevolgd. Desondanks kon de LWS- activiteitencommissie voor totaal ruim 40 leden en introducees een erg leuke middag organiseren. Het weer was ons allen uitermate gunstig gezind zodat de aanwezigen heerlijk buiten konden genieten. Na het welkomstwoord werd er getoost op aller gezondheid en kon er eerst genoten van heerlijke broodjes, saladehapjes en drankjes. De extra geplaatste tent bood nu zelfs bescherming tegen de zon. Om de sfeer extra te verhogen speelde het “Duo Ossekop” leuke, op het publiek aangepaste, muziek.
Verder bood de BBQ later voldoende heerlijke vleesgerechten. Voor diegenen die even wilden varen was er een sloep beschikbaar die hen via de Potmarge en de stadsgracht een erg leuke tocht aanbood. Ook was er een verloting georganiseerd zodat de gelukkigen met een leuk prijsje naar huis gingen. Rond 18.00 uur werd het formele gedeelte afgesloten, maar kon er nog even gezellig nagepraat worden over deze, door de aanwezigen uitermate gewaardeerde bijeenkomst.
Het bestuur en de activiteitencommissie werden ook hartelijk bedankt voor al het werk. De activiteitencommissie heeft hiermee nieuwe energie gekregen en hoopt in de toekomst, met minder strenge toegangsregels, opnieuw iets voor de leden te kunnen gaan organiseren.

Geslaagde Meet & Greet bijeenkomst!
Schuiven naar boven